Dag 12 Belfort - Paris

Framme i Paris. Vi har checkat in på hotellet, självklart suger WiFi:n här så all uppdatering kommer gå långsamt. Tyvärr är hotellet bokat imorgon natt också, så vi får se hur länge jag orkar försöka. Vi var ute och åt på en indisk restaurang nu ikväll och hade planerat att komma tillbaka till hotellet och mysa och kolla på film. Det är så långsam uppladdning att så det är omöjligt. 
 
Transportsträckan idag visade sig bli väldigt mysig. Vi undvek motorvägar och körde genom små byar ute på landsbygden istället. Det tog lite längre tid men var helt klart värt det. Det är så idylliskt med alla gamla hus och små vägar, majs och solrosodlingar. Vi har dessutom haft riktigt tur med vädret då det varit uppehåll och bara drygt 20 grader. Perfekt körväder. Vi passade på att stanna till vid en rastplats och sova en stund under ett träd också. Imorgon väntar turistandet.
 
Majs och solrosfält. 
 
Jag valde att vila istället...
 
Note to self (ännu en gång): Somna inte med ansiktet mot blixtlåset, ej heller med handen. 

Kommentarer
Postat av: Farbror Perrolf

Vilken enastående resa även om farbror Perrolf själv föredrar bussresor. Njut av Paris. Staden som både är ljuvlig och bitvis äcklig. Behövs en tupplur så rekommenderar jag skogsdungen vid Trocadero. Där har farbror Perrolf själv vilat i skuggan flera gånger.

2013-08-13 @ 10:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0